ALGEMENE VOORWAARDEN

Artikel 1: Algemene bepalingen  

Jolly Wood is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. BTW niet toepasselijk.

Artikel 2: verkoop van producten en diensten - levering en prijs

Deze website is geen e-commerce website met ingebouwde betalingsfunctionaliteiten.

Artikel 3: Variatie en onderhoud van de producten. 

De aangeboden en afgebeelde producten zijn allemaal handgemaakt.

Artikel 4: Bestellingen

Tekstborden kunnen op bestelling gemaakt worden. De klant kan hiervoor contact opnemen via het contact formulier. Vooraleer een bestelling gefinaliseerd wordt zal er via e-mail duidelijk afgesproken worden wat er besteld wordt: de hoeveelheid, de gewenste vorm en kleur, de prijs, de verwachte leveringstermijn en de verzendopties. Als de klant akkoord gaat is de bestelling definitief en dient deze ook aangekocht te worden vooraleer ze verzonden wordt.

Artikel 5: Levering 

Indien aangekochte producten zichtbare tekortkomingen vertonen dienen deze onmiddellijk via e-mail aan Jolly Wood gemeld te worden. De melding gebeurt onmiddelijk na ontvangst van de producten door de klant en foto's worden toegevoegd om de tekortkomingen aan te tonen.  

Als de klant opdracht geeft aan Jolly Wood om één of meerdere producten te leveren dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand). De overeenkomst komt tot stand als de bevestiging van de bestelling verstuurd is. Door het plaatsen van een bestelling geeft de klant te kennen dat hij met de algemene voorwaarden akkoord gaat.


 Artikel 6: Herroepingsrecht

De klant heeft het recht om zich tot 14 kalenderdagen na een aankoop te bedenken zonder opgave van reden. De klant dient dit ondubbelzinnig te melden via e-mail aan Jolly Wood vooraleer de termijn voor herroeping verstreken is. 

De klant dient de producten zo snel mogelijk na herroeping en niet later dan 14 kalenderdagen na herroeping terug te sturen naar Jolly Wood in de originele verpakking. 

Jolly Wood zal de aankoopkosten terugbetalen binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van de producten, op voorwaarde dat ze in goede staat afgeleverd worden. 

Artikel 7: Copyright

Alle afbeeldingen en tekst op deze website zijn eigendom van Jolly Wood. Niets mag gekopieerd of verspreid worden zonder uitdrukkelijke toestemming van Jolly Wood.

Artikel 8: Privacy 

Deze website werd gemaakt met Wix ADI. Wix beheert en levert de tools waarmee Jolly Wood gegevens van mensen die Jolly Wood contacteren via het contactformulier of zich inschrijven op de website bijhoudt. Jolly Wood zal deze gegevens uitsluitend gebruiken voor contact en voor sporadische nieuwsbrieven per e-mail. Jolly Wood zal deze gegevens nooit met derden delen. 

Deze website gebruikt oa. Google analytics en cookies om surfgedrag op deze website op te volgen (bv. hoelang gebruikers bepaalde pagina's van de website bezoekt). 

Gebruikers die persoonlijke gegevens zoals naam en e-mail adres delen met Jolly Wood via het contactformulier of via inschrijving op de nieuwsbrief hebben het recht om deze gegevens op te vragen, te verbeteren of zelfs te laten wissen. De gebruiker kan contact opnemen met Jolly Wood om dit recht uit te oefenen.

 

Minderhoutsestraat 26B, 2322 Minderhout (Hoogstraten)

©2020 door Jolly Wood.